Статии

Аспекти на Здравната истерия

1. Covid-19 не е смъртоносен като чумата. Далеч от такава смъртоносност. Но паниката е почти като за чума. И като по чудо … е явно координирано организирана.

2. Методите за откриване на този вирус в конкретния човек са толкова неадекватни, че никаква статистика не може да се гради върху такива методи. Но такава статистика се цитира … нашироко!

3. Чисто финансово, пътеките за здравните заведения са така направени, че: много по-изгодно е всяко вирусно респираторно вирусно заболяване да го класифицират като Covid-19. Което силно изкривява официалната статистика за това заболяване и почти ликвидира обикновенните грипове от статистиките. Вие не вярвате, че те са спрели: Нали?

4. Тепърва ще се установяват дългосрочните въздействия върху организмите на милиарди човешки същества на неизвестните съставки към различните ваксини.

5. Оказа се, че на световно ниво може да се промотира и активно пропагандира (не само – да се отпускат заеми и направо траншове за да се направи) много-милионно инжектиране на населението с експериментални вещества!

6. Дълготрайните ефекти на ваксините от днес вече, се установяват само за 6-12 месеца, вместо за 5-30 години! Яко!

 

Истерията постига определени, предварително замислени икономически резултати:

7. Разорява малките и независимите бизнеси, за сметка на тези, притежавани от дълбоката държава.

8. Позволява да се прикрие икономическият фалит на развитите държави, последвал десетилетие на неудържимо печатане на пари и отпускане на заеми с близки до 0-лата лихве.

9. Позволява така напечатаните пари да се прехвърлят в трилионни фондове, които да изкупят малкото останали независими активи по света.

10. Позволява да се изградят “програми за възстановяване”, които да капитализират още повече същите тези фондове.

11. Позволява да се лансира идеята за “големия рестарт” – да се отпишат дълговете на едрите, неефективни играчи на пазара.

Политически последствия от кризата:

12. Позволява натиск върху малките държави да приемат политики, на които иначе никога не биха се подложили …

13. Смяна на ролята на правителствата и международните организации, демократично избраните правителства стават все по-малко значителни, организации като Световната банка, ЕС, МВФ, СЗО – все по-значителни.

Тя радикално променя отношението към правата ни!

14. Неочаквано се оказва, че не можем да възразяваме срещу третиране с препарати в експериментална фаза.

15. Нашето тяло не било наше, а на СЗО, на правителството или в най-лошия случай на ЕС !?!

16. Нямаме вече право да бъдеме осведомявани от алтернативни източници, защото всичко, което официалните медии не ни казват по въпроса било … фалшиви новини.

17. Нямаме право да вярваме на професионални научни публикации, авторитети във вирусологията и епидемиологията, ако не приглася на официалната власт!

18. Нюрнбергсикят Кодекс, Кодексът за …. във връзка с био …, Конституцията и много други основополагащи документи бяха погазени, документи на чиято закрила на правата ни разчитахме. Сега сме прости опитни мишки, или хора под произволни опити, като пациентите на доктор Менгеле.

19. Най-неочаквано родителят няма право да има глас в това, какви решения се взимат за детето му в училище 21?

Ако след всичко това ни кажете, че авторите на световната истерия: Ковид-19 не са променили радикално света в посока световна тирания. Е … тогава НИЕ няма да Ви повярваме!

Реагирай и сподели
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0

Имате някакви въпроси или коментари?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *