Архив ПротестиСтатии

Не можеш да експериментираш с мен!

Защо не могат да отнемат правата ни!?!

Не могат да експериментират с нас, защото се раждаме с правото да отказваме всякакъв експеримент, издевателство или насилие над нас!

Имаме и права, разписани в различни международни и български документи, но това е вторично: най-вече имаме рожденното си право, чест, воля и достойнство, дадени от Всевишния и после са човешките закони, които ги потвърждават.

Най-вече имаме правото да отказваме и да не колаборираме с насилието!

Какво не ни харесва в последната здравно-препаратна и политическа истерия около вируса?

1. Изключителната снизходителност и прибързаност при тестването на експериманталните препарати. Ниската им ефективност!

Ваксините предпазват, но само тогава, когато са изпитани, крйно необходими и ползите надвишават страничните ефекти!

Но предложените препарати са твърде отскоро, дълготрайните им ефекти не са изследвани изобщо или твърде малко, не всички субстанции използвани в тях са ясни за обществото, показаните вече сериозни странични ефекти се омаломажават изключително леко, като тромбозно инициираните смъртни случаи са твърде много, за да става дума за случайности. Последни статистики от САЩ (Масачузетс), Великобритания (само за Делта вариант), Гибралтар и Израел силно подкопават вярата ни, че става дума за 90+ % ефективности – така както бяха рекламирани в началото. Изследване на Университета Оксфорд показва, че върховото вирусно натоварване е сравнимо при неваксинирани и васинирани. Оказа се, че със сериозна вероятност напълно ваксинирани граждани могат да се заразят и впоследствие да предадат или даже да починат от Делта варианта. Тоест съотношението: ползи/странични ефекти започва да става застрашително ниско. или както казва народът: “нема за какво да ручаме жабетата!”

2. Внезапното ангажиране на всякакви политици, които по принцип никога не се загрижват нито за възрастните хора, нито за който и да е било от нас.

Още от началото на пандемията, огромен брой политици започнаха, като в хор, да се грижат за възрастните и хронично болни хора, заради опазването на които, трябвало цялото общество да се изолира социално, да спре производствената дейност, да се ваксинира с експериментални препарати и т.н. и т.н.

Това са същите политици и общественици, които гласуват толкова ниски пенсии за бащите и майките, бабите и дядовците ни, така, че да измрат от глад, ако не им помагаме, да няма къде да се подслонят на старини, ако ги изгонят на улицата и т.н. Това са същите хора, които не подсигуряват безплатен инсулин за повечето диабетици и пращат по мъките на НЗОК тези, които имат тези права. Същите политици, които отказват да помогнат за лекарствата на онкоболните. Същите политици изведнъж се загрижват за здравето на целия свят и … предлагат безплатно неизпробвани ваксини. Как така изведнъж и защо отново на чужд гръб: на гърба на изкуствено наложените нови страдания избирателите?

3. Огромното количество лъжи, изсипани от промоутърите на ваксините.

Както казахме, ефективността на ваксините не е доказана на практика и в някои от страните – “отличници” във ваксинирането страхът от новите щамове е много по-силно обезпокоен от изоставащи държави като нас. Нивото на смъртност е също много голямо!

В Израел, 9 млн. население, 60% двойно ваксинирани, имат 10000 нови положителни проби на ден! Поради страхът: започва получаването на 3-та игла!

В България: 7 млн. населене, 16% двойно инжектирани, имаме 1600 нови положителни проби на ден!

4. Невероятната цензура, за да се спре говоренето на инакомислещите!

Най-вече натискът, по всички линии и начини, да бъдат накарани, принудени хората да се набодат във възможно най-кратък срок!

Но не само това. Преди 6 години започна истерия около понятието “фалшиви новини”, което е обобщаващо понятие за дейността “пропаганда” било то на Запад или на Изток. Направиха се законови промени, които на практика, нулираха свободата на словото в Интернет.

Резултатът днес, виждаме е, че когато Западът има нужда – устите на хората са по-запушени откогато и да е било, при която и да е, диктатура на Изток!

Като че ли, или почти сигурно (!) е имало подготовка за настоящата епидамия!

Как смятаме да постъпваме?

1. Да постъпваме според здравия си разум, без да се предоверяваме на реклами на медикаменти, които чак след години ще са напълно изпитани.

2. Да се доверяваме на инфекционисти и вирусолози (несвързани с големите фармацевтични централи), а не на лекари – вътрешни болести, за преценка на ситуацията.

3. Ревниво да спазваме човешките права на несъгласните с нас! Като: не задължаваме, нито диксриминираме останалите, например: ваксинираните нямат даже и научно оправдание да дискриминират прекаралите болестта. Точно обратното, но ние няма да го правим!

Какво искаме?

1. Среща между здравният министър и пострадали и близки на пострадали от ваксината, за установяване: има ли сериозни последици ваксинирането с последните експериментални препарати? Срок: една седмица след протеста! При отказ за среща: оставка на здравния министър!

2. Искаме информираното съгласие при ваксиниране да бъде наистина Информативно! При ваксиниране с препарати срещу Ковид-19 в момента, хората не разбират, че препаратите са в изпитателен срок – във фаза на изпитание 2 или 3. Всичките! Не им се обяснява на място, обяснението е скрито между текстовете на листа за подписване и на него не се обръща внимание на тестващите препаратите! Искаме официално, Премиер, Здравен министър, главен санитарен инспектор да оповестят на населението, че няма нито един от препаратите за инжектиране срещу Ковид-19, които да са напълно приети за лекарствени средства за нормална употреба и, че всичките са в някоя от фазите за експеримент. Че разрешенията за всичките са само: за спешна употреба! Ползите са много по-малки от рекламираните в началото , а нежеланите реакции – изобщо не се оповестяват според реалните показатели и фатални случаи!

При отказ за такова оповестяване: искаме оставките и на тримата!

3. Тъй като участието в медицински експеримент е дейност, за която се заплаща, искаме най-малко по 100 000 лв. да бъдат преведени на всеки ваксиниран до сега, тези които се ваксинират в момента и на тези които предстои инжектиране, за да се компенсират за евентуални усложнения след инжектирането и като компенсация за неинформираността по експерименталният характер на препаратите.

4. Системата за отчитане на проблеми при инжектирането – със сигурност не работи! Искаме РЕГИСТЪРА ЗА НЕЖЕЛАНИ ЛЕКАРСТВЕНИ РЕАКЦИИ към: Изпълнителна агенция по лекарствата най-накрая да заработи!

Ако не – оставка, и на здравния министър, и на цялото ръководство на агенцията!

5. НЕ искаме НИКАКЪВ натиск от страна на управляващите и работодатели към учители, ученици, работещи в сигурността, хотелиери и ресторантьори за инжектиране на ант-вирусни препарати на тези категории хора. Всичките перпарати досега са в експериментален стадий и това води до склоняване на хората да се подложат на медицински експеримент.

6. В училището се оставя на родителите на конкретното дете да прецени – дали ще ходи присъствено или дистанционно, дали ще ходи с маска или не – родителите най-добре познаваме децата си и можем да решим. Отказваме политиците да преценяват за останалите.

7. В защита на обикновенния грип, настояваме всички документи указващи за всяко остро вирусно респираторно заболяване да бъде обвинен вирусът Ковид-19 да бъдат отменени. Болестите са различни, методите на лечение също а и цените на здравните пътеки също:

Цената на клинична пътека 39 “Диагностика и лечение на бронхопневмония и бронхиолит при лица над 18 годишна възраст” е 706 лв.;

на 48 “Диагностика и лечение на бронхопневмония в детска възраст” – 1050 лв.;

на 104 “Диагностика и лечение на контагиозни вирусни и бактериални заболявания – остро протичащи, с усложнения” – 1200 лв.

8. Не искаме здравните данни на българските граждани да излизат от страната, нито да бъдат поверявани на частни фирми, НПО и лица, освен с изричното писмено съгласие на всеки пациент поотделно! Така ще предотвратим изтичането на българските здравни досиета в чужбина, което ще е огромен пробив в националната сигурност!

Това особено касае и съхраняването на резултатите от вирусните тестове, които са и вид генетични изследвания, чрез които чужди лица могат да имат достъп до собствения ни генетичен код!

Реагирай и сподели
+1
17
+1
4
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Имате някакви въпроси или коментари?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *