UncategorizedПресконференцияСтатии

Има ли изолат на вирус SARS-cov-2 и има ли той почва у нас?

Има ли изолиран вирус?

Следните научни публикации, както и много други в научната литература, показват ясно, че изолат на вируса има.

1. Calderaro A. et al. SARS-CoV-2 infection diagnosed only by cell culture isolation before the local outbreak in an Italian seven-week-old suckling baby , Int J Infect Dis. 2020 Jul;96:387-389. doi: 10.1016/j.ijid.2020.05.035. Epub 2020 May 14.

2. Danilo Licastro, Sreejith Rajasekharan, Simeone Dal Monego, Ludovica Segat, Pierlanfranco D’Agaro, Alessandro Marcello , Isolation and Full-Length Genome Characterization of SARS-CoV-2 from COVID-19 Cases in Northern Italy, Journal of Virology, 18 May 2020

3. Rafael Rahal Guaragna Machado SARS-CoV-2 isolation from the first reported patients in Brazil and establishment of a coordinated task networ, Universidade de São Paulo, Instituto de Ciências Biomédicas, Departamento de Microbiologia, São Paulo, SP, Brasil et al.,

4. Jennifer Harcourt et al, Isolation and characterization of SARS-CoV-2 from the first US COVID-19 patient, Version 2. bioRxiv. Preprint. 2020 Mar 7. NIH,

Нещо повече, вирусът е изолиран и е аналогичан в различни държави: Италия, Бразилия, Британия и така нататък.

Тъй като, ние българите (освен по психологическите и духовните си характеристики), очевидно не представляваме подвид на Хомо сапиенс, който е изолиран от вирусните атаки, следва да заключим, че имайки желание и пари (учени все още има)  същият вирус би бил изолиран и у нас.

Разбира се, трябва да правим голяма разлика между строго изолиране на вирус в лаборатория и последвал анализ на генома му, с полевите тестове от рода на PCR.

Както бе отбелязано от създателя на този метод, той не бива да се използва за диагностика на вирусни заболявания, тъй като ще е силно неточен. Също, полевите тестове трябва да са бързи, непретенциозни и надеждни, като очевидно този тест е бърз и непретенциозен, но затова пък и резултатът му е силно ненадежден … А статистиката, която почива на този тест е направо гениална – в зависимост от итерациите на теста, изискани от съответната служба, можете да откриете точно (!) какъвто искате резултат!

Какво следва от това, че Ковид-19 вирус има, но полевите тестове са силно ненадеждни?

Във всички случаи не и паника, не и избълването на стотици противоречиви насоки и наставления, заповеди и решения, и във всички случаи не, и всяването на силна пропагандна кампания за спляшване на населението, и принуждаването му с всякакви методи, да се ваксинира!

Даваме примери:

Медиите: ежедневно, във всяка една от основните телевизии, темата заема най-малко 50% от новинарските емисии и наплашва немалко по-хипохондрично настроен народ. И не само – много други, които не се занимават по принцип с анализ на болестите си, започват да се чудят всеки ден: “Дали и аз не съм болен?”.

Други примери:

Наставления на ЩАБ-а :

– Да не се ходи в паркове (резултат – хората се обездвижват, затлъстяват и губят имунитет), НЕ – да се ходи по парковете!

– Да не се ходи в планините (резултат – хората се обездвижват, затлъстяват и губят имунитет), НЕ – да се ходи по планините!

СЗО: ДА не се носят маски. Да се носят! Да се носят само специални маски! Не всеки ден …. аман!

МЗ: Да се правят планови операции – да не се правят (докато неправенето не стане живото-застрашаващо ), да се правят живото-спасяващи операции, ама само ако PCR-тестът е отрицателен и при поредната грешка на този тест – пациентът е просто мъртъв! Виновни няма – тестът е казал каквото си трябва. Или каквото искат от него.

И хаосът, и паниката са пълни.

Защо?

Дали с пандемията се занимават компетентни лица? Бил Гейтс компетентен ли е? Шефът на СЗО компетентен ли е? Мукологът Кантарджиев и хирургът Мутафчиев разбират ли от епидемиология и вирусология? По чии инстуркции точно те “спасяват” човечеството?

Една от най-мракобесните идиотии на ковидо-спасяването е:

Дезинфекцията в училище. !

Един от основните принципи на дезинфекцията е : бацилът да умре или да се ограничи, а човекът да остане жив!

Но ако надникнем в знаменития списък с разрешени дезифектанти, едновременно за училища (деца), трактори и индустриални помещения, всички сертифицирани препарати (с изключение на 2) са на основата на хлор или белина. А в инстукцията на МОН, се пише да се проветрява според метеорологичните условия.

Тоест – топло е, след белина-полагането (или хлор-полагането) проветряваме, ако е студено – следва химическа война!

Каква е целта на родителските организации, в тази, нездравословна среда?

Да браним децата, семейството, правата си в паниката, къде изкуствено, къде нарочно създадена!

Кой я създава?

Явно не е с български произхад, а се създава и финансира от отвън!

Тя има както глобално-стратегически (опит за световна хегемония), така и чисто комерсиални корени – да сте забелязали, преди пандемията, някой политик да се е заинтересувал така от здравето на възрастните хора? Докато гласумва, за пореден път ниските им пенсии например? Колко възрастни и болни хора ще оставят да си отидат без да платят лекарствата им и колко безплатни са ваксините, които им предлагат, но само за ковидо-спесине?!?

Или: някоя ваксина, когато и да е било, да се одобри за 2 години?

Или: Да има такъв напън да продадат здравните ни данни – я на Световната банка, я на НАТО, я на Амазон? Нуждаем ли се от това?

Нуждаем се да се защитим от некомпетентно, хаотично и на много места: престъпно водене на спасителните акции по епидемията!

Спасяваме се от самите спасители, където трябва – и с юмруци!

Реагирай и сподели
+1
3
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Имате някакви въпроси или коментари?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *